20. Prosinac 2019. - 15:41

Djed Božićnjak darivao malene na Odjelu pedijatrije

djed bozicnjak

U vrijeme darivanja, malenih bolesnika na Odjelu pedijatrije Opće županijske bolnice Našice, nažalost je puno. No osmijeh na lica, barem na kratko vratio im je današnji posjet Djeda Božićnjaka u organizaciji udruge Prijateljstvo iz Feričanaca.

“Nalazimo se u vremenu blagdana i uvijek nam je drago ugostiti sve goste, a pogotovo one koji nešto donose, nešto darivaju. U ovom slučaju radi se o darivanju djece koja su trenutno bolesna i nalaze se na odjelima našičke bolnice. Zahvale, ovom prigodom, upućujem našem Djedu Božićnjaku, ali i gospodinu Dadi i svim članovima udruge Prijateljstvo iz Feričanaca. Ovo je njihov drugi posjet našoj bolnici i drago mi je da su nas se ponovno sjetili.” – rekao je ravnatelj bolnice Hrvoje Šimić i istaknuo volonterski rad djelatnika našičke bolnice koji je prepoznao i Volonterski centar Osijek dodijelivši im priznanje „Primjer dobre prakse uključivanja volontera”.

“Zadovoljstvo nam je da je udruga Prijateljstvo također nagrađena za svoj trud i da zajedno surađujemo.” – dodao je Šimić.

djed bozicnjak 1

Mlađahna ekipa predvođena Alenom Dodom nestrpljivo je čekala obilazak Odjela i upoznavanje mališana, kao i nastavak današnjeg darivanja jer posjetit će i posebni odjel u OŠ kralja Tomislava.

“Prvi put smo djecu u bolnici darivali ove godina na blagdan Uskrsa, pa smo se odlučili nastaviti dobru praksu i u vrijeme božićnih blagdana. Rad sa djecom naša je osnovna aktivnost i kad su djeca u pitanju sve ćemo napravit da ih razveselimo, pogotovo za ove blagdane. Poklone za svu djecu koju darivamo ove godine osigurala je udruga iz svojih sredstava.” – rekao je Alen Dado, predsjednik Udruge učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” Feričanci.

 

©2020 Opća županijska bolnica Našice. All Rights Reserved. Designed By OŽB Našice

Search