Narucivanje opca bolnica Nasice

 OŽB Našice je opća bolnica i pruža usluge dijagnostike i akutnog liječenja kroz polikliničko-konzilijarne ambulante, stacionar, usluge analize krvi i urina u Centralnom laboratoriju,  usluge odjela: Transfuziologije, Citologije i Patologije.

 

Kad osoba osjeti neki zdravstveni problem, javi se u ambulantu svom obiteljskom liječniku, ginekologu, pedijatru ili u Hitnu medicinsku pomoć (HMP). To je prva/ primarna razina zdravstvene zaštite (PZZ) odakle se, sukladno mišljenju gore navedenih liječnika, pacijent šalje, s adekvatno ispunjenom uputnicom, u bolnicu na daljnju obradu i liječenje.

 

Ako dođete u bolnicu bez uputnice (hitan slučaj, ne poznate grad ...) primit će Vas na Objedinjeni hitni bolnički prijem. Na  Objedinjenom hitnom bolničkom  prijemu će Vas medicinska sestra/tehničar odmah  trijažirati tj. procijeniti Vaše stanje te odrediti dozvoljeno i očekivano vrijeme čekanja na početak pregleda liječnika i liječenja bolesnika.

 

Ako trebate uslugu iz neke od naših specijalističkih ambulanti protokol je sljedeći:


Svi upisi za preglede, pretrage ili zahvate mogu se ostvariti kroz BOLNIČKU JEDINICU ZA CENTRALNO NARUČIVANJE PACIJENATA, koja se nalazi na ulazu bolnice, na sljedeći način:

  • direktno na navedenom lokalitetu (Donijeti odgovarajuću uputnicu i nalaz liječnika specijaliste s preporučenom zdravstvenom uslugom)
  • putem telefaksa 031/613-826 (Poslati/faksirati uputnicu i nalaz liječnika specijaliste s preporučenom zdravstvenom uslugom uz prethodni kontakt telefonom. 031/614-620. Potvrdnicu o ugovorenome terminu dostavit ćemo na broj faksa s kojeg smo zaprimili narudžbu.)
  • putem elektronske pošte, na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Poslati skeniranu uputnicu, odnosno skenirati nalaz liječnika specijaliste s induciranom zdravstvenom uslugom. Potvrdnicu o ugovorenome terminu dostavit ćemo na e-mail s kojeg smo zaprimili narudžbu.)

 

Sve pacijente koji hitno trebaju bolničku skrb liječnici iz PZZ će s uputnicom  uputiti u Objedinjeni hitni bolnički prijem gdje ćete biti odmah pregledani i proslijeđeni na daljnji tretman.

 

Osobni podaci pacijenata će biti korišteni isključivo za potrebe ugovaranja termina pregleda, pretrage ili zahvata. Opća županijska bolnica Našice jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka prilikom provođenja obrade osobnih podataka pri kreiranju narudžbe.

 

Transport do Bolnice:

  • u hitnim slučajevima obavlja vozilo Hitne pomoći.
  • možete doći i osobnim vozilom (zabranjeno je parkiranje unutar bolničkog kruga). Ispred bolnice je bolničko parkiralište, a u neposrednoj blizini su još 2 parkirališta na kojima se parkiranje plaća.
Članak pogledan 26014 puta
©2019 Opća županijska bolnica Našice. All Rights Reserved. Designed By OŽB Našice

Search