09. Svibanj 2019. - 13:43

Općina Feričanci donirala posteljinu našičkoj bolnici

01. Donacija OŽB Našice općina Feričanci

Posteljinu za Odjel palijativne skrbi Opće županijske bolnice Našice u vrijednosti 15 000 kuna predao je načelnik općine Feričanci Marko Knežević. Donaciju je primio ravnatelj Opće županijske bolnice Našice Hrvoje Šimić te Zvjezdana Gvozdanović pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo, a uručivanju je prisustvovao i predsjednik Općinskog vijeća Feričanci Marin Benić. Ova vrijedna donacija pomoći će u kvaliteti smještaja pacijenata na, jednom od najznačajnijih odjela našičke bolnice, Odjela palijativne skrbi.

02. Donacija OŽB Našice općina Feričanci

„Mi u bolnici smo ovu inicijativu, kao i što svaki puta kažem, pokrenuli počevši od našeg osnivača Osječko – baranjske županije pa do promjene kvalitetnijih suradničkih odnosa s Gradom Našicama. S veliki zadovoljstvom mogu reći da se ideja proširila upravo onako kako je trebala ići, s ciljem da se popravi suradnja sa općinama koje gravitiraju našičkoj bolnici, kako u pogledu radnika, tako naravno i pacijenata koji sa područja pojedinih općina dolaze u našu bolnicu. Veliko je zadovoljstvo primiti donaciju u visini 15 000 kuna u vidu posteljine za naš najpoznatiji odjel, Odjel palijativne skrbi, po kojem smo nadaleko poznati uz sve ono što bolnica radi kroz investicije u prostor, opremu i kadrove. Ovakva donacija će doprinijeti još kvalitetnijoj skrb, pa se u ime bolnice zahvaljujem načelniku i predsjedniku Općinskog vijeća Feričanci na pokazanoj pažnji i što razumiju naše potrebe te potiču naš rad i daljnji razvoj.” – rekao je ravnatelj Opće županijske bolnice Našice Hrvoje Šimić.

Općina Feričanci jedna je u nizu susjednih općina koja svojom donacijom želi podići kvalitetu rada svojih sumještana, djelatnika ali i bolesnika koji gravitiraju bolnici.

„Iznimna mi je čast što općina Feričanci može i sudjeluje pa možemo reći da ostvarujemo kontakt u nekoj poboljšanoj suradnji s bolnicom. Ovo je samo jedan znak pažnje i pokazatelj da općine koje gravitiraju Našicama trebaju sudjelovati u sklopu svojih mogućnosti kako bi se poboljšao rad i uvjeti. Zahvaljujem se ravnatelju na čiju smo inicijativu pokrenuli ovu suradnju. Nadam se da je ovo samo početak vrlo dobre suradnje i trudit ćemo se dignuti tu suradnju na višu razini.” – rekao je Marko Knežević načelnik Općine Feričanci.

 

 

©2020 Opća županijska bolnica Našice. All Rights Reserved. Designed By OŽB Našice

Search