06. Ožujak 2019. - 13:17

Nove specijalistice za još bolju i kvalitetniju liječničku uslugu

Naslovna

Osim ulaganja u opremu i prostor Opća županijska bolnica Našice ulaže i u kadar, jer, ističe ravnatelj Hrvoje Šimić, bez kvalitetnog kadra nema ni napretka. Tako je našički Odjel kirurgije obogaćen sa dvije specijalistice, doktoricu Sandu Drenovac specijalisticu ortopedije i traumatologije te doktoricu Anu Šebalj specijalisticu opće kirurgije, a Odjel radiologije s jednom subspecijalisticom za ultrazvuk doktoricom Sanjom Božić.

Izrazito ponosan i sa pozitivnim gledištem na budućnost našičke bolnice bio je ravnatelj Hrvoje Šimić koji je novim specijalisticama čestitao na zvanju te zaželio puno uspjeha u radu, ali i istaknuo očekivanja za dobru suradnju na zadovoljstvo svih koji rade u bolnici i svih pacijenata.

Ravnatelj OZB Nasice

„Prethodnih dana završili smo dugotrajno školovanje naše tri liječnice, pa se tako možemo pohvaliti prvom subspecijalisticom na našem Odjelu radiologije, jer je doktorica Božić završila užu specijalizaciju iz ultrazvuka. I naša kirurgija se može pohvaliti sa dvije nove stručnjakinje, jer ono što je izuzetno nedostajalo u Našicama je bio ortoped i traumatolog, na čijem području je radio doktor Matokoviću iz Požeške bolnice. Njemu dajemo zahvalu za sve ove godine čekanja, strpljenja i pomaganja našim pacijentima, ali kako je doktorica Drenovac naš domaći kadar pred nama je jedna nova era našičke ortopedije i traumatologije.

Mi vjerujemo da ćemo vrlo skoro uz asistenciju liječnika iz nama bliske ustanove, Kliničkog i bolničkog centra Osijek, započeti s artroskopijama, a u dogledno vrijeme vjerujem da je moguće uvođenje operacija totalne endoproteze kuka. Također, pojačanje je i doktorica Šebalj koja je završila opću kirurgiju, dodatan je stručan kadar na našem Odjelu kirurgije.” – istaknuo je ravnatelj Hrvoje Šimić.

Doktori OZB Našice

„Meni je drago da će se otvoriti ortopedska ambulanta, da naši građani znaju da mogu doći i ovdje na liječenje te da ćemo u budućnosti moći raditi artroskopije i proteze kuka i koljena. Nadam se da ćemo svi skupa dobro surađivati.” – rekla je doktorica Sanda Drenovac.

„Prije svega drago mi je da se naša kompletna ustanova zanovila, da se kadar promijenio i da ima dovoljno mladih ljudi koji vjeruju u timski rad. Vjerujem i da je svatko od nas koji je došao sa specijalizacije donio samo jednu novu stvar puno smo postigli, a donijeli smo puno znanja.” – istaknula je doktorica Ana Šebalj.

„Možemo sa zadovoljstvom reći informaciju da našička bolnica u ovom trenutku ima jedan povijesni broj liječnika, odnosno najveći broj liječnika od kada je bolnica ustanovljena 1970. godine. Činjenica da u bolnici radi 73 liječnika, da je njih 20 još na specijalizaciji, a od toga imamo 8 subspecijalista i 43 specijalista, znak je da ova bolnica napreduje i da ima budućnost. Ovim želimo poslati poruku svim mladim liječnicima u Hrvatskoj da je ova bolnica ugodna i za rad i da se ovdje može i puno napredovati, jer radimo i na nastavnim bazama, za Medicinski fakultet u Osijeku i Fakultet za zdravstvo i dentalnu medicinu.” – zaključio je ravnatelj.

 

©2020 Opća županijska bolnica Našice. All Rights Reserved. Designed By OŽB Našice

Search